Samen met ons team van CD&V Koksijde zijn we er klaar voor! Samen met onze partners van Lijst Burgemeester en met burgemeester Marc Vanden Bussche hebben we ons huiswerk voor de komen gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober alvast afgewerkt. Lijst Burgemeester trekt opnieuw met een evenwichtig programma naar de kiezer. 

Het verkiezingsprogramma bestaat in eerste instantie uit onze traditionele stokpaardjes. Zo komt er onder het bestuur van deze ploeg nooit een aanvullende personenbelasting. -Ook veiligheid is een belangrijk item voor LB. Onze inwoners moeten zich veilig voelen in hun eigen gemeente. Een tijdje geleden liep er een bordencampagne in onze gemeente waarmee we wilden aantonen dat onze bestuurservaring leidt tot uitstekende resultaten. Maar dat wil niet zeggen dat we op onze lauweren rusten.

Lijst Burgemeester staat voor een zorgzaam en actief sociaal beleid- en dat voor jong en oud. Senioren hebben recht op een gelukkige en zo lang mogelijke tweede jeugd. We blijven eveneens investeren in onze jongste inwoners: in Oostduinkerke komt er een flexibele Buitenschoolse Kinderopvang en we maken werk van betaalbare bouwgrond – op korte termijn rechtover ’t Oud Schooltje in de kern van Koksijde-Dorp.

Als uittredend eerste gedeputeerde kies ikzelf op 14 oktober resoluut voor eigen gemeente. Ik wil er 100 % zijn voor alle inwoners, ondernemers, horeca en landbouw. Samen gaan we op zoek naar een tweede adem voor onze lokale handelscentra in onze badplaatsen én dorpskernen. We maken werk van een gericht mobiliteitsplan om dit te realiseren met o.a. fietssnelwegen. We willen onze status als veiligste fietsgemeente van Vlaanderen consolideren.

U leest het – we zijn klaar voor de laatste rechte lijn richting verkiezingen. Maak kennis met alle kandidaten en lees het uitgebreide programma op onze website: www.lijstburgemeester8670.be

Ik bedank u alvast voor de steun.

Guido Decorte