Koksijde scoort uitstekend – en als het aan de Lijst Burgemeester ligt, zal dit zo blijven. Een groep met een mooie mix aan ervaring en jonge krachten..

 

Op 14 oktober vraagt Lijst burgemeester opnieuw uw stem om aan het roer te kunnen blijven staan in de Kokpit. Samen met burgemeester Marc Vanden Bussche en schepen Stéphanie Anseeuw wil ik opnieuw mijn schouders zetten onder het project van onze gemeente.

Cijfers tonen aan dat de huidige bestuursploeg goed bezig is. In de Gemeentetest van het Nieuwsblad (eind 2017) stak Koksijde met kop en schouders boven de andere kustgemeenten uit. Met een 7,43 op 10 haalden we zelfs de Vlaamse top tien. Dit toont aan dat de inwoners de dagelijkse inspanningen van de bestuursploeg naar waarde kunnen schatten. Een reden te meer om voort te doen – en we hebben er goesting in.

Ook in de resultaten van de gemeentemonitor van de Vlaamse Overheid scoorde Koksijde meer dan goed – ruim boven het Vlaamse gemiddelde. 93% van de ondervraagde inwoners geeft aan graag in Koksijde te wonen!

De ploeg van onze burgemeester wil het werk afmaken en de ingeslagen weg vervolgen. We hebben er alle vertrouwen in dat we in de volgende legislatuur nog een aantal belangrijke dossiers kunnen opstarten en realiseren. Stuk voor stuk zaken die de toekomst van Koksijde beter maken.

En ikzelf wil me daar ook 100% voor inzetten. Als uittredend eerste gedeputeerde richt ik op 14 oktober al mijn aandacht en inzet op 8670.  Ik bruis van energie en wil deze graag voor onze lokale leefgemeenschap inzetten. Ik hoop dat ik daarbij op uw steun mag rekenen!