De Provincie West-Vlaanderen en Westtoer hebben de namen bekendgemaakt van de kunstenaars die deelnemen aan Beaufort 2018. Curator Heidi Ballet selecteerde 18 kunstenaars die 18 projecten zullen realiseren in negen kustgemeenten. Beaufort is een sterk merk en positioneert de Kust als een cultuurtoeristische bestemming. Maar we mikken op een breed publiek dat in het unieke decor van de Kust gratis kan genieten van kunst. De zesde editie van de Triënnale voor hedendaagse kunst loopt van 30 maart tot 30 september 2018.

Traditie verder uitbouwen
Guido Decorte, gedeputeerde: “Beaufort heeft een grote meerwaarde voor de provincie en de kustregio. Naar aanleiding van de herschikking van de provinciale bevoegdheden is toch beslist om de unieke traditie verder uit te bouwen. Beaufort is een sterk merk en zorgt voor een bijzondere uitstraling voor de Kust. Westtoer coördineert het geheel op vlak van productie en communicatie. De externe curator tekent het artistieke concept uit”.

Meer info: www.beaufort2018.be